Din guide til Thailand

Ny reiseguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Feriebolig - Thailand

FerieboligMed stadig økende boligpriser i hjemlandet er det flere og flere vestlige som ønsker å investere i eiendom i utlandet. Thailand, med sin store turistindustri, er regnet for å være et bra prospekt for utvikling. De mange øyene og strendene gjør at landet er populært bland soltilbedere, samtidig som fjellandsskapet og den varierte kulturen i nord også gjør landet interessant også for de som ønsker natur- og kulturopplevelser.

Å kjøpe feriehus i Thailand er en mulighet som kan være verd å vurdere både for de som ønsker å flytte til landet og andre som bare ønsker å gjøre en investering. Bangkok blir stadig mer vestlig, og mange internasjonale selskaper har nå kontor i byen. Det er gode muligheter for utlendinger å få jobb i hovedstaden.

Det er restriksjoner for utlendinger som ønsker å kjøpe feriebolig eller andre eindommer i Thailand. Det er best å søke profesjonell hjelp av en advokat når du skal kjøpe eiendom her. Utlendinger tilates vanligvis å eie en del av en bedrift sammen med en thailender, og bedrifter kan kjøpe eiendom. Det kreves regler for oppholdstillatelse og arbeidstillatelse som man må finne ut av. Her kan det være smart å få hjelp av en som kjenner reglene godt.

Det er flere typer eiendommer som er populære blant utlendinger: Leiligheter, hus, butikker, barer, restauranter og hoteller. Både tomter og leiligheter eller bungalower er rimelig i forhold til hjemme.

Eiendomsmeglere i Thailand tar mellom 3 og 6 prosent av salgssummen.


Finn et perfekt hotell i Thailand

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra rimelige bungalows til luksushotell. Søk og bestill her:Sponsede lenker

Flere reiseguider

Regn om valuta


Privacy Policy