Din guide til Thailand

Ny reiseguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Shopping - Thailand

Thailand er et handleparadis, og mange turister koser seg i de uendelige markedene og butikkene i Phuket og Bangkok. Lokalt produserte klær og fancy Thai-silke får man svært billig. Dette er stedet å kjøpe seg en skreddersydd dress! Elektronikk og datautstyr er bredt tilgjengelig, men prisene er høyere enn både Singapore og Hong Kong på dette området.

Mens du tidligere måtte dra til Bangkok for å finne noe spennende i Thailand, er det nå også gode shoppingmuligheter i Phuket. I tillegg til alle bodene og minimarkedene langs gatene finner du flere kjøpesentre og butikker, og dessuten et godt utvalg av vanlige butikker og speesialforretninger. Over hele øya selges det tradisjonell håndtverkskunst, tekstiler, smykker og antikviteter, og det er et bra utvalg av klær og dagligvarer i alle turistområdene.

De beste tilbudene og det beste utvalget finner du i Phuket og Patong, selv om du også finner massevis av butikker i strandområder som Kata og Karon.

Pruting

Svindlere og lurerdreiere

Nattmarkeder


Finn et perfekt hotell i Thailand

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra rimelige bungalows til luksushotell. Søk og bestill her:Sponsede lenker

Flere reiseguider

Regn om valuta


Privacy Policy