Din guide til Thailand

Ny reiseguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Bangkok - Thailand

BangkokBangkok er hovedstaden i Thailand, og er landets viktigste kommersielle sentrum. Dette er et paradis for shoppere, kulturelskere og urbane og eventyrlystne mennesker. Midt i blant byens kaotiske stillhet kan en oppdage gamle templer og orientalsk mystikk.

Hele byen er preget av kontrastene mellom fattigdom og rikdom, mellom urbanitet og landsbygd, mellom den moderne forbrukerkulturen og det tradisjonelle og enkle. Forretningsfolk, gateselgere, prostituerte og turister finnes overalt.

Thailenderne kjenner byen som Krungthep, det thailanske navnet på Bangkok. Byen representerer alt som er bra og alt som er mindre bra med en asiatisk storby. Den er elsket og hatet, det er en by som har alt for noen og ingenting for andre. Men samtidig er dette en by som nesten alle som besøker Thailand vil besøke.

Khao San Road

Khao San Road i Bangkok er alltid full av folkeliv. Dette er backpacker-gaten i byen, og skal du ut og drikke og ha det gøy kan dette være stedet for deg. Sjekk også ut området rundt Nana Hotel.

Utflukter

De nærliggende provinsene Nonthaburi og Ayutthaya i nord og Rachaburi i sør har et mye roligere tempo. Selv om mange dropper å besøke disse kan det absolutt anbefales dersom tidsskjemaet tillater det.

Anbefalt lesning

Reisetips.no: Reisetips fra Bangkok - Besøk siden


Finn et perfekt hotell i Thailand

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra rimelige bungalows til luksushotell. Søk og bestill her:Sponsede lenker

Flere reiseguider

Regn om valuta


Privacy Policy