Din guide til Thailand

Ny reiseguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Pattaya - Thailand

PattayaPattaya er det nest mest besøkte stedet i Thailand etter Bangkok. Utviklingen av dette feriestedet ble påbegynt i 1968 og det har utviklet seg til å bli en svært populær destinasjon for vestlige turister. Den lange, flotte stranden er Thailands mest populære.

Paradiset var en gang en liten og rolig fiskelandsby før Vietnamkrigen brøt ut. Da kom Onkel Sam med sine soldater som søkte rekreasjon, fart og spenning. Nå har Pattaya blitt en storby med mange muligheter, og turistene med familier strømmer til fra hele verden for å oppleve denne rare byen.
-Reisebrev VG Nett

Her er det folkelivet som er selve severdigheten: Gatene, smugene, restaurantene og barene som er fylt med livlige mennesker, smilende fjes, skrikende og dansende bardamer, oppfjongede transvestitter, lokale menn i langunderbukse, katter, hunder og fulle amerikanere og nordeuropere.

Det er flere flotte øyer i nærheten som du må besøke når du først er i Pattaya: Ko Laan, Ko Lin og Ko Pa er blant de mest populære. Båten ut hit har glassbunn, slik at du kan betrakte det fascinerende sjølivet på veien. Dykking er populært her.

Video: Pattaya

Dette er en video som viser gatejenter som vandrer rundt i Pattaya.

Pattaya - Anbefalt lesning

VG Nett: Reisebrev fra Pattaya - Besøk siden


Finn et perfekt hotell i Thailand

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra rimelige bungalows til luksushotell. Søk og bestill her:Sponsede lenker

Flere reiseguider

Regn om valuta


Privacy Policy