Din guide til Thailand

Ny reiseguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Chiang-Mai - Thailand

Chiang Mai, også kalt "Rosen i Nord", er Thailands nest største by eter Bangkok. Byen er kjent for sin fremragende mat, kunst og kultur og de gode mulighetene for naturopplevelser og utflukter. Samtidig legges det ikke skjul på at dette er en by preget av trafikkproblemer og forurensning.

Severdigheter i Chiang Mai

Her er anbefalte ting å få med seg når du først er i byen:

Wat Suan Bank: Et vakkert tempel ("wat")

Wat Chaing Man: Enda et vakkert tempel

Nasjonalmusèet og forskningssenteret

Elefantbevaringssenteret i nærheten av Lampang kan du se hvordan elefanter læres opp til å omgås og bære folk. Lampang er en gammel landsby som er kjent for sitt gamle fort og tempel Wat Lampang Luang.

Lamphaun: Se Wat Chama Devi og den fascinerende samlingen av 60 utendørs Budda-statuer

Baw Sang: Her kan du besøke fabrikker som lager treprodukter, sølvvarer og keramikk

Mae Sai: Kjent for sitt dukkemarked og edelstener

Å vandre rundt på nattmarkedene i Chiang Mai og Chiang Pai i Nord-Thailand er en flott opplevelse. Her finner du urbane innbygger og vestlige turister, både backpackere og andre, skulder i skulder med de innfødte stammefolkene. Du får kjøpt alt fra fake Gucci-vesker til kjempeflotte lokale håndverk. De håndsydde Hmong-kiltene og opiumpipene er blant de flotteste souvenirene. Eller hva med den utrolige hodepryden til en Akha-kvinne?


Finn et perfekt hotell i Thailand

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra rimelige bungalows til luksushotell. Søk og bestill her:Sponsede lenker

Flere reiseguider

Regn om valuta


Privacy Policy