Din guide til Thailand

Ny reiseguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Nakhon Pathom - Thailand

Byen Nakhon Pathom ligger 6 mil sørvest for Bangkok, omtrent halvveis til Kanchanaburi. Har du ikke tid å stoppe, så kan du få et glimt av tempelet fra toget.

Verdens høyeste buddisttempel

Midt i byen ligger tempelet Chedi, som sies å være det høyeste buddisttempelet i verden. Området rundt tempelet er populært blant innbyggerne - her går man for å spise, prate og slappe av. Det er ikke alltid så mange turister å se her - kanskje fordi mange heller besøker det flytende markedet, Damnoen Saduak, som ligger i nærheten.

Festival i november

Den største festivalen i byen foregår i 10 dager i slutten av november - da feirer man Prha Pathom Chedi Fair her. Hundrevis av matboder og andre boder settes opp rundt portene til tempelet, og innbyggerne kommer hit for å spise, handle og ha det gøy.

Ikke lett å gå seg bort

Som turist kan man spasere rundt hvor som helst i byen, eller man kan leie en tuk-tuk for å komme seg rundt. På grunn av det høye tempelet skal det mye til å gå seg bort her.

Visste du at...?

En gammel legende forteller at Thai-bukta en gang gikk lenger nord, og at byen Nakhon Pathom var en aktiv havn i dette området.

Byen har vært et viktig asiatisk sentrum for buddisme i mer enn tusen år.


Finn et perfekt hotell i Thailand

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra rimelige bungalows til luksushotell. Søk og bestill her:Sponsede lenker

Flere reiseguider

Regn om valuta


Privacy Policy