Din guide til Thailand

Ny reiseguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Koh Phi Phi - Thailand

Thailands mest berømte øy Koh Phi Phi (også kalt Phi Phi-øya - Koh = øy), kjent for innspillingen av Hollywoodfilmen The Beach, har nylig blitt restaurert etter skadene øya ble påført under tsunamien og fremstår i dag igjen som et tropisk paradis.

Øya ligger øst for Phuket, som er Thailands største øy, som vist på kartet under.

koh-phi-phi

Den tragiske tsjunamien som kom julen 2004 hadde tragiske konsekvenser for paradisøya Koh Phi Phi, som hadde blitt til et backpacker-mekka etter The Beach-filmens suksess. Unge mennesker fra hele verden ble tiltrukket av de nydelige strendene, det krystallklare vannet og det fantastiske kalkstein-landskapet. Tsunamien forårsaket store ødeleggelser her, og det tok ett og et halv år før stedet ble bygget opp igjen. Tusenvis av frivillige kom til øya for å hjelpe å rydde opp. I dag er det mer enn 250 forretninger som har åpnet her, og turistene har endelig begynt å komme tilbake. De mange Koh Phi Phi-hotellene merker også at tiden har leget sårene etter tsunamien.

Bilder fra Koh Phi Phi

Det er et pulserende uteliv på øya, og livet her er veldig preget av backpackermiljøet.


Finn et perfekt hotell i Thailand

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra rimelige bungalows til luksushotell. Søk og bestill her:Sponsede lenker

Flere reiseguider

Regn om valuta


Privacy Policy