Din guide til Thailand

Ny reiseguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Dykking - Thailand

Dykking i Thailands varme vann kan være en fantastisk opplevelse - du kan se barracuda, sjøhester, manta rays og til og med haier.

Thailand er et av de beste og vennligste dykkerstedene i verden. Med moderne og profesjonelt utstyrte båter av internasjonal kvalitet, har landet alt lagt til rette som dykkedestinasjon.

Ka Tao-øya regnes av mange for å være Thailands beste sted for dykking. Ved siden av Ko Tao er det også andre steder på den sørlige halvøya som har tilknytning til PADI og andre internasjonale dykkerorganisasjoner. De fleste av kursene er tilgjengelige på engelsk. Dykkersertifikatene er internasjonalt anerkjente.

Når er beste tiden å dra til Thailand for å dykke?

Gjennomsnittstemperaturen er 28 grader, så du kan nesten alltid dykke i Thailand. Unntaket er når det er uvær. Dersom du drar til Andaman-kysten (Phuket og vestkysten), er beste tiden fra oktober til april, mens de beste måneden for Thailand-bukta er mai til september.

De beste dykkestedene i Thailand

Gode steder å dykke er:

Dykking i Thailand - Anbefalt lesning

Reisetips.no - Dykking i Koh Tao - Besøk siden

Sunrise Divers - dykkerskole i Phuket med PADI-sertifiserte instruktører.


Finn et perfekt hotell i Thailand

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra rimelige bungalows til luksushotell. Søk og bestill her:Sponsede lenker

Flere reiseguider

Regn om valuta


Privacy Policy