Din guide til Thailand

Ny reiseguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Backpacker - Thailand

Topp destinasjoner for backpackere

backpackereAyuthaya

Nord for Bangkok ligger tempelruinene i Ayuthaya som daterer seg tilbake til det sekstende til det attende århundre, da Ayuthaya var hovedstaden i Thailand.

Chiang Mai

Mer enn 300 templer kan utforskes i Chiang Mai, og stedet er også kjent for sin gode mat og så lave priser at det ikke svir i selv den tynneste backpacker-lommeboken.

Ko Samui

Sprudlende hav, palmer som svaier i vinden, solfylte strender - nei dette er ikke Hawaii men en av Thailands øyer som er svært populær blant backpackerne. Her bor du i rimelige bungalower og kan kose deg sammen med andre åndsfrender.

Nakhon Pathom

Dette er den eldste byen i Thailand, med verdens høyeste Buddist-monument som ble bygget for mer enn 1500 år siden.

Phuket

Med sine nasjonalparker, mangroveskog, fosser og strender blir Phuket omtalt som "Perlen i sør". Dette er Thailands turistsentrum, på godt og vondt.

Tips til backpackere i Thailand

Daglig budsjett i Thailand

Tro det eller ei, men så lite som 75 kroner kan dekke dagsutgiftene til en backpacker i Thailand. Dobler man beløpet til 150 kroner kan man bo på komfortable hoteller og spise på gode restauranter. Bortsett fra i Bangkok vel å merke, der prisene ligger på det dobbelte av resten av landet.

Mer om prisnivået i Thailand

Hvor skal jeg bo?

Mange anbefaler backpackere å bo på Khao San Road, der "alle" backpackerne bor. Her slipper man å forholde seg til problemene man vanligvis møter når man kommer til en ny, fremmed storby. Det ligger også mange overnattingssteder i nærheten av Khao San der det er roligere om natten.

Video: Khao San Road

Vis video

Mer om overnatting i Thailand.

Når skal jeg dra?

Mellom november og februar er været i Thailand mer behagelig, og det regner sjeldent på denne tiden av året. Dersom du drar i mars-mai bør du unngå å dra nordover, der det kan bli svært varmt på denne tiden av året. Unngå Bangkok i april, da vil du stekes ihjel, og også i oktober, da vil du bli gjennomblaut.

Mer om klimaet i Thailand

Backpacking i Thailand - Anbefalte lenker

BackpackThailand.com

GloboSapiens.net

BackpackersThailand.com/


Finn et perfekt hotell i Thailand

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra rimelige bungalows til luksushotell. Søk og bestill her:Sponsede lenker

Flere reiseguider

Regn om valuta


Privacy Policy