Din guide til Thailand

Ny reiseguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Khao San Road - Thailand

Khao San Road er en gate i Bangkok som er blitt en av verdens mest berømte backpacker-destinasjoner. Gaten med det pulserende livet ligger i Banglamphu-nabolaget i byen, og er først og fremst blitt populær blant backpackerne på grunn av mulighetene for rimelig overnatting. Her har man muligheten til å få en billig seng, selv om det også finnes overnattingssteder med vestlig standard i området.

Mange turister har Khao San som base for utflukter til andre deler av landet, feks dykkerturer til Phuket eller Ko Tao.

Det er mange butikker og gateselgere på Khao San Road. Her får du kjøpt håndtverk, malerier, klær, pirat-CDer, pirat-DVD-er, falske utdanningspapirer og førerkort, mat, brukte bøker og ellers det meste som kan være nyttig for en backpacker.

De siste årene har stedet også blitt populært blant byens kunstnere og studenter. Gaten har en lang rekke puber og barer, der folk fra alle verdens land møtes og diskuterer sine reiser. Hele nabolaget rundt Khao San har blitt byens sentrum for uteliv, med dansing og festen natten lang.

Khao San betyr "fersk ris" på thailandsk. Før gaten ble populær blant turistene var dette et av byens viktigste rismarkeder.

Khao San Road - Anbefalte lenker

KhaoSanRoad.com - Ifølge dem selv det offisiele nettsteden for gaten.

Wikitravel


Finn et perfekt hotell i Thailand

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra rimelige bungalows til luksushotell. Søk og bestill her:Sponsede lenker

Flere reiseguider

Regn om valuta


Privacy Policy