Din guide til Thailand

Ny reiseguide: Her finner du tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Sukhumvit - Thailand

Nana Entertainment PlazaSukhumvit er egentlig en lang, lang vei - med sine 40 mil er den faktisk en av verdens lengste veier. Den delen som går gjennom Bangkok er kjent som Sukhumvit Road, og er Bangkoks kanskje viktigste handlegate.

Området mellom Sukhumvit Soi 1 og Sukhumvit Soi 63 er populært blant vestlige.

Området Soi Cowboy og Nana Entertainment Plaza (bildet) er fullpakket med go-go-barer. Restauranter og hoteller i ulike klasser finner man langs hele strekningen i byen. Her er noen av Bangkoks mest kjente hoteller, som The Westin, JW Marriott og Sheraton. Flere kjøpesentre ligger også her, som det fjonge Emporium-kjøpesenteret. Busstasjonen i øst ligger på Soi 63 Ekkamai.

Utelivet i Sukhumvit er spennende og livlig, og består først og fremst av drikking, dansing og sjekking. Klubberne flokker til Sukhumvits diskoteker. Her er hippe rytmer, stilige utesteder, og trendy mennesker. Populære klubber er Bed Supperclub, Q Bar og Glow. Verdenskjente DJ-er spiller ofte her.

Video: På sykkeltur gjennom Sukhumvit Road:

Soi Cowboy - damer og elefanter. Artig liten videostnutt som viser folkelivet i det nevnte området Soi Cowboy.

Vis video

Sukhumvit - Anbefalt lesning

Wikitravel


Finn et perfekt hotell i Thailand

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra rimelige bungalows til luksushotell. Søk og bestill her:Sponsede lenker

Flere reiseguider

Regn om valuta


Privacy Policy